23 mai 2024, 16:00 Realitatea moldovenească views 1262
Șeful „Telefilm-Chișinău”, cu acuzații grave în adresa directorului general al Teleradio Moldova
23 mai 2024, 16:00 Realitatea moldovenească views 1262

Șeful „Telefilm-Chișinău”, cu acuzații grave în adresa directorului general al Teleradio Moldova

Șeful „Telefilm-Chișinău”, Mircea Surdu, a venit cu acuzații grave în adresa directorului general al Teleradio Moldova, Vladimir Țurcanu.

În cadrul ședinței Consiliului de Supraveghere şi Dezvoltare al TRM, Mircea Surdu a prezentat un raport și a declarat că este supus persecuțiilor din partea directorului general al companiei.

„Directorul general al companiei, eu consider că ne hărțuiește, hărțuiește Telefilm-Chișinău, pot proba aceste lucruri. Nu mi-ar sta bine mie, celui care s-a judecat în 2002 la Strasbourg pentru libertățile presei, să tac.”, a precizat Mircea Surdu.

Totodată, Mircea Surdu a mai declarat că directorul general al TRM nu îi răspunde luni în șir la demersuri. Angajații Telefilm sunt discriminați în salarizare, iar de la 1 iunie, acesta vrea să reducă și mai multe posturi de la Telefilm.

„Evaluarea nu a fost profesionist organizată. Se poate auzi că Telefilm-Chișinău lucrează foarte bine, dar Mircea Surdu foarte rău”, spune Mircea Surdu.

În replică, într-un comentariu pentru Newsmaker, Directorul general al Teleradio Moldova, Vladimir Țurcanu a declarat: „Nu primesc lecții de la unul care, atunci când era directorul televiziunii, primea indicații de la Vasile Botnari”.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1522
Populația:
735 locuitori

Bîrlădeni este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Bîrlădeni, Paladea şi Rujniţa. Satul Bîrlădeni este aşezat pe cursul de sus al rîului Ciuhur, la o distanţă de 9 km de staţia de cale ferată Rediul Mare, la 25 km de oraşul Ocniţa şi la 207 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului Bîrlădeni constituia 735 de oameni. Prima atestare documentară a satului Bîrlădeni datează din anul 1522.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.