02 aprilie 2024, 12:00 Realitatea moldovenească views 668
Ce informații găsești în diploma de bacalaureat
02 aprilie 2024, 12:00 Realitatea moldovenească views 668

Ce informații găsești în diploma de bacalaureat

„Iată, diploma!” Probabil fiecare absolvent(ă) de liceu visează să audă această frază. Această diplomă marchează finalul unei etape semnificative din viața ta și deschide un alt capitol, plin de noi oportunități și provocări. Pînă te vei vedea cu ea în mînă, îți explicăm ce se va regăsi în diploma ta cînd vei absolvi liceul.

În primul rînd, în diploma de bacalaureat vei găsi notele la toate examenele de bacalaureat și media generală. Aceasta se calculează prin media aritmetică (cu două sutimi, fără rotunjire) a notelor obținute la examene, însă acestea nu pot fi mai mici de 5,00, notează Noi.md cu referire la diez.

În plus, diploma de bacalaureat va avea și o anexă în care vor fi incluse toate disciplinele pe care le-ai urmat în timpul anilor de liceu și notele la acestea.

Diploma va fi semnată de președintele centrului de bacalaureat în care vei susține toate examenele și este certificată prin ștampila instituției respective. Anexa la diplomă va fi semnată de către directorul liceului în care ai învățat și va fi atestată prin ștampila liceului în care ai finalizat studiile.

Important! În diplomă trebuie să te semnezi și tu cu pix de culoare albastră sau neagră.

Din moment ce vei obține diploma de bacalaureat și anexa, nu uita să ceri și documentele în baza cărora ai fost înscris(ă) la liceu.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

informatia , diploma , bacalaureat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
2440 locuitori

Nimereuca este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cerlina și Nimereuca. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Soroca și la 154 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2440 de oameni. Satul Nimereuca a fost menționat documentar în anul 1436.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.