19 iulie 2023, 14:00 Realitatea moldovenească views 1257
Vasili Chirtoca: Economiile mici pot supraviețui prin dezvoltarea unor companii naționale mari. P.1
19 iulie 2023, 14:00 Realitatea moldovenească views 1257

Vasili Chirtoca: Economiile mici pot supraviețui prin dezvoltarea unor companii naționale mari. P.1

"Businessul mare"- aceasta a fost tema recentei ediții a talk-showului "Без галстуков (Fără cravată)" cu Alexandr Stahurschii la postul TV4. Oaspetele emisiunii a fost Vasili Chirtoca, președintele companiei DAAC Hermes S.A. și președinte al Comitetului de conducere DAAC Hermes grup S.A. Propunem atenției cititorilor versiunea textuală a interviului.

- Pentru început, voi spune că în ultimul timp se vorbește foarte mult despre businessul mic. Dar despre cel mare, cred eu, – insuficient. Propun ca noi azi să completăm acest gol , căci și reprezentanții businessului mare-s oameni, și ei au problemele lor dureroase. Spuneți-mi, Vă rog, care este numărul angajaților holdingului DAAC Hermes?

- Noi nu am numărat, oscilează între u 2200 și 2400 de persoane.

Continuarea articolului cititi pe noi.md.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
2008
Populația:
298 locuitori

Schinoasa este un sat din comuna Țibirica, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Călăraşi și la 60 km de Chișinău. Satul Schinoasa are 298 de locuitori. Localitatea a fost inclusă în Registrul localităților R. Moldova în anul 2008.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.