04 mai 2023, 09:30 Realitatea moldovenească views 2204
Calea Ferată din Moldova organizează excursii în grup pentru copii
04 mai 2023, 09:30 Realitatea moldovenească views 2204

Calea Ferată din Moldova organizează excursii în grup pentru copii

Î.S „Calea Ferată din Moldova” organizează excursii în grupuri pentru copii, la care aceștia pot descoperi cum arată o călătorie cu trenul, care este istoria feroviară a țării noastre și cu ce se ocupă un mașinist mecanic sau un însoțitor de vagon.

Excursiile pot avea loc în grupuri de pînă la 30 de persoane, iar costul este de 6 500 de lei pentru un grup. La un grup de pînă la 30 de copii pot fi prezenți doi sau trei însoțitori, transmite diez.md.

Programul excursiei nclude: excursie cu ghid la muzeul Feroviarilor – 30 de minute pentru grup de pînă la 15 copii/Vizita Palatului de Cultură al Feroviarilor; vizitarea Gării Feroviare din Chișinău – 20 minute; călătorie cu trenul special turistic pe traseul: Gara Feroviară Chișinău – stația Visterniceni – Depoul de vagoane Chișinău (10 kilometri); excursie în depoul de vagoane (opțional, depoul de locomotive) – 30-40 de minute.

Potrivit unui comunicat emis de Calea Ferată din Moldova, pentru ca excursia să fie memorabilă, fiecare copil va primi cîte o surpriză.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

calea ferata , excursie , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1864
Populația:
429 locuitori

Ciubara este un sat din cadrul comunei Vasileuţi, raionul Rîşcani. Satul este situat la 20 km de orașul Rîșcani și la 190 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 429 de locuitori. Satul Ciubara a fost menționat documentar în anul 1864.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.