28 februarie 2022, 16:30 Realitatea moldovenească views 2911
Гаврилица: «Лекарств более чем достаточно»
Foto: ria.ru
28 februarie 2022, 16:30 Realitatea moldovenească views 2911

Гаврилица: «Лекарств более чем достаточно»

Rezervele de medicamente în R. Moldova sînt mai mult decît suficiente și vom avea și mai multe transporturi de echipamente și medicamente. Este declarația prim-ministrei R. Moldova, Natalia Gavrilița, și a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă, transmite Noi.md.

Potrivit premierului, începînd cu ziua de mîine, refugiații din Ucraina vor putea apela la linia verde la numărul de telefon 08 000 1527. La acest număr cetățenii ucraineni ajunși în țara noastră vor putea afla ușor răspunsuri la întrebările pe care le au.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Gavrilița a îndemnat moldovenii să doneze bani pentru refugiați pe contul trezoreriei de stat. Potrivit prim-ministrei, mîine, la Chișinău, ar urma să ajungă primul tranpsort de ajutoare umanitare din parte ONU.

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
570 locuitori

Hristoforovca este un sat din cadrul comunei Pîrliţa, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Ungheni și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 570 de oameni. Satul Hristoforovca a fost menționat documentar în anul 1912.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.