25 ianuarie 2013, 16:37 Realitatea moldovenească views 3855
25 ianuarie 2013, 16:37 Realitatea moldovenească views 3855

MTI atenționează: Pe șase sectoare de drum se circulă cu dificultate

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor atenționează șoferii că la această oră, pe șase sectoare de drum se circulă cu dificultate și le sugerează să le evite.

Potrivit unui comunicat de presă, pe traseele: M1 Chişinău – Leuşeni – frontiera cu România, kilometrul 64 (satul Cristeşti); M2 Chişinău – Soroca – frontiera cu Ucraina, kilometrul 33-34 (satul Peresecina); R1 Chişinău – Ungheni – Sculeni – frontiera cu România, kilometrul 79-80 (satul Corneşti); R3 Chişinău – Hînceşti – Cimişlia – Basarabeasca, kilometrul 27 (satul Fundul Galbenei); R30 Anenii – Noi – Căuşeni – Ştefan-Vodă – frontiera cu Ucraina, kilometrul 19-20 (satul Troiţa Nouă) și R 34 Hînceşti – Leova – Cahul – Slobozia Mare, kilometrul 2-6 (în preajma satului Mereşeni), dar şi kilometrul 68-70 (în preajma satului Vîlcele) se circulă cu dificultate.

Totodată, ministerul de profil anunță că aceste sectoare de drum sînt patrulate de echipele speciale ale întreprinderilor de întreținere a drumurilor și reprezentanții Poliției Rutiere pentru a institui restricții temporare de circulație a transportului de mare tonaj și a asigura posibilitatea distribuirii materialului antiderapant.

Aproximativ 260 de autospeciale și 190 de muncitori sînt antrenați în lucrările de deszăpezire a drumurilor naționale.

 
Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

drum , avertizare , meteo

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
1107 locuitori

Bursuceni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţle Slobozia-Măgura și Bursuceni. Localitatea este situată în valea rîului Ciulucul Mic, la o distanţă de 37 km de oraşul Sîngerei şi la 88 km de oraşul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1107 oameni. Satul Bursuceni a fost menționat documentar în anul 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.