10 iulie 2020, 13:38 Realitatea moldovenească views 2455
Andrei Năstase: Spațiul virtual nu va mai fi inundat cu fake-uri
10 iulie 2020, 13:38 Realitatea moldovenească views 2455

Andrei Năstase: Spațiul virtual nu va mai fi inundat cu fake-uri

Premieră în comunicare. Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, a lansat în premieră pentru comunicarea politicienilor din Republica Moldova, aplicația destinată telefoanelor mobile, cu același nume ”Andrei Năstase”.

Noua tehnologie de comunicare politică presupune trecerea de la abordarea în masă, nediferențiată către abordarea personalizată. „Comunicarea direcționată către alegător devine o condiție sine qua non în contextul în care fluxurile de știri false inundă spațiul informațional și derutează alegătorul”, a menționat Năstase. „Acesta va fi un antidot împotriva energiilor toxice, a propagandei și dezinformării, care capătă amploare în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. În felul acesta spațiul virtual nu va mai fi inundat cu fake-uri de genul „Chișinăul va fi concesionat arabilor pentru 50 de ani”, a declarat liderul Platformei DA, făcând astfel referință la o știre falsă din campania pentru alegerea primarului municipiului Chișinău din 2018.

Aplicația este GRATUITĂ și poate fi descărcată, chiar din acest moment, de pe cele două platforme globale dedicate unor astfel de instrumente de comunicare, AppStore și GooglePlay. Cei care au telefoane mobile Apple, pot intra în AppStore, pe telefonul lor, și să tasteze numele aplicație, Andrei Năstase.

Cuvinte cheie:

Andrei Năstase , aplicatie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
898 locuitori

Botnăreşti este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Salcia și Botnărești. Satul Botnărești este situat la o distanță de 11 km de orașul Anenii Noi, la 3 km de staţia calea ferată Socoleni și la 21 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 898 de oameni. Pentru prima dată satul a fost menționat documentar în anul 1598, cu numele Butnărești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.