21 aprilie 2019, 11:00 Realitatea moldovenească views 12919
Cele mai bine plătite locuri de muncă din Moldova
21 aprilie 2019, 11:00 Realitatea moldovenească views 12919

Cele mai bine plătite locuri de muncă din Moldova

Se caută angajaţi pentru salarii de zeci de mii de lei. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a publicat topul lunar al celor 100 mai bine plătite locuri de muncă vacante.

Clasamentul este deschis de o companie specializată în sisteme de informare, care are nevoie de şapte programatori. Aceasta oferă până la 30 de mii de lei.

Pe locul doi se află un operator de telecomunicații mobile, care este în căutarea unui manager. Pentru acest post este oferit un salariu de 25 mii de lei.

Totodată, alte companii specializate în transportul persoanelor şi al mărfurilor sunt gata să ofere salarii de până la 20 de mii de lei pentru şoferi calificaţi.

O companie care prelucrează piatra caută cioplitori, iar pentru asta oferă lunar o leafă de până la 14 mii de lei.

Salarii de 12 mii de lei sunt propuse dispecerilor, inginerilor dar şi unui agronom. De asemenea, se caută mai mulţi medici la Spitalul Clinic Militar Central, care vor primi un salariu de peste 10 mii de lei.

Topul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă mai arată că întreprinderile, care propun cele mai bine plătite locuri de muncă îşi desfăşoară activitatea în oraşele Chișinău și Bălţi.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

salarii , statistica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Municipiu
Prima atestare:
1408
Populația:
93000 locuitori
Logo

Bender este un municipiu din Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 61 km de Chișinău. În componența orașului este inclusă comuna Proteagailovca. Conform datelor din anul 2011, populaţia localității constituia 93 000 de oameni. Localitatea Bender a fost menționată documentar în anul 1408 cu denumirea Tighina.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.