25 noiembrie 2018, 10:30 Realitatea moldovenească views 3017
Agromaşina, în topul preferinţelor agricultorilor moldoveni (VIDEO, FOTO)
25 noiembrie 2018, 10:30 Realitatea moldovenească views 3017

Agromaşina, în topul preferinţelor agricultorilor moldoveni (VIDEO, FOTO)

Nu este o noutate că Agromașina S.A. a devenit un adevărat pilon al industriei inginerești din Moldova, în special în domeniul producției de mașini pentru lucrul în grădini, podgorii şi cîmpii.

Pe lîngă faptul că utilajele tehnice de la Agromaşina sînt calitative, acestea pot fi procurate şi la un preţ accesibil, fiecare agricultor putînd să-şi achiziţioneze maşina, care-l va ajuta în gospodărie.

Mai mult, Agromașina produce pluguri pentru tractoare de orice clasă, de la cele mici cu 2 carcase la cele cu 8 cu piloți semi-șurub, care asigură o arătură netedă. La fel, întreprinderea  produce și comercializează cultivatoare de cîmp, prășitoare între rînduri pentru vii și livezi. Mai produce și cultivatoare ce introduc îngrășămintele minerale și prelucrează spațiile dintre tufe. 

Agricultorii vor fi încîntaţi să afle că Agromașina produce şi combine pentru culesul strugurilor, prunelor, vișinilor, care înlocuiesc 40-70 de oameni, mașini pentru formarea coroanelor pomilor fructiferi, mașini pentru adunatul ramurilor și a viței de vie tăiate.

Ce alte utilaje mai produce Agromaşina şi de ce agricultorii moldoveni sînt fascinaţi de produsele aceste companii, vedeţi în materialul de mai jos:

Sursa: noi.md  

Cuvinte cheie:

Agromașina , fermieri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1601
Populația:
445 locuitori

Ştiubeieni este un sat din cadrul comunei Vasileuţi, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Rîșcani și la 187 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 445 de locuitori. Satul Știubeieni a fost menționat documentar în anul 1601.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.