29 mai 2012, 12:00 Realitatea moldovenească views 9565
29 mai 2012, 12:00 Realitatea moldovenească views 9565

Realizarea agendei de promovare agresivă a homosexualismului în Moldova ia amploare


Foto: inprofunzime.md 

Contrar asigurărilor date de liderii AIE înaintea votării controversatei legi cu privire la asigurarea egalităţii de ieri, 28 mai 2012, căsătoriile în Moldova ar putea deveni, de fapt, o uniune între persoane de același sex.

Acest lucru a devenit posibil ca urmare a deciziei Curții de Apel Chișinău, care le permite persoanelor care se consideră transsexuali, adică de sex opus, de a legaliza juridic aceste modificări, fără vreo modificare fizică, relatează MOLDNEWS.

Altfel spus, orice cetățean al Republicii Moldova, fără intervenții chirurgicale, își poate schimba juridic sexul în actele oficiale.

Inițiatorul recursului în instanţa de judecată a fost organizația "Geder Doc-M" care a atacat decizia primei instanțe din 9 februarie, prin care s-a stabilit că Oficiul Stării Civile a avut temei pentru a refuza schimbarea documentelor cu indicarea sexului dorit.

Organizația neguvernamentală a menționat că "operația chirurgicală este un pas opțional în reorientarea gender după cum confirmă și Ministerul Sănătății. Este o procedură costisitoare cu o durata lungă de reabilitare și nu toate tipurile de operații chirurgicale sînt accesibile pe teritoriul Republicii Moldova".

Astfel, odată cu aplicarea prevederilor Legii privind asigurarea egalității și odată cu decizia Curții de Apel Chișinău în Moldova, într-un timp record au fost puse bazele homosexualizării societății.

Respectiv homosexualii și relațiile dintre aceștia sînt protejate de lege, căsătoriile homosexualilor devin o realitate, iar adopția copiilor de către astfel de „familii” devine o chestiune tehnică.

În concluzie, constatăm că adoptarea și promulgarea, într-un timp record a controversatei legi, decizia Curții de Apel Chișinău nu fac altceva decît să confirme temerile deputatului Valeriu Ghileţchi privind existența unei agendei ample de promovare agresivă a homosexualismului în Republica Moldova.

Comentarii

 (1)
  • #1 kostiukevich Răspunde Citează selecţia
    Господа журналисты или те, кто себя таковыми считает, перед тем, как высказываться по закону, пожалуйста, читайте первоисточник, в данном случае, текст закона. Из него исключена синтагма "сексуальная ориентация". Особенно симптоматично, что опасения высказывает депутат. Как принято в нашей стране, депутаты голосуют, не читая, руководители подписывают, не глядя. А потом - никто ни за что не отвечает.
    Вот поэтому мы так и живем.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
50 locuitori

Lîsaia Gora este un sat din cadrul comunei Ulmu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Rîbnița și la 108 km de Chișinău. Populaţia satului Lîsaia Gora alcătuia 50 de oameni în anul 2012. Satul Lîsaia Gora a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.