22 mai 2018, 16:00 Realitatea moldovenească views 11688
Alți trei șefi de la Apă-Canal Chișinău au demisionat
22 mai 2018, 16:00 Realitatea moldovenească views 11688

Alți trei șefi de la Apă-Canal Chișinău au demisionat

Reprezentanții Apă-Canal Chișinău confirmă numirea lui Valeriu Meșca în funcția de director general al Societății pe Acțiuni.

Candidatura acestuia a fost aprobată azi, de membrii Adunării Generale a acționarilor. 

Potrivit ACC, Meșca a îndeplinit funcția de diretor al Fabricii de Sticlă din Chișinău în perioada anilo 2005-2016. Acesta este licențiat în matematică la Uniersitatea Tehnică din Moldova și e decorat cu ordinul Gloria Muncii (2011).

De asemenea, serviciul de presă al ACC confirmă alte trei demisii: cea a directorului economic al întreprinderii, Ion Burdilă, a directorului tehnic, Victor Croitoru și a directorului relații cu clienții, Maxim Moroga.

Astfel, în funcţia de director economic al întreprinderii a fost numit Viorel Bejan, șef Direcția control, Inspectoratul Principal de Stat; în funcția de director tehnic, producție - Anatol Lichii, director tehnic, producție adjunct al S.A. „Apă-Canal Chişinău”, şi director relaţii cu clienţii – Andrei Șaptefraț, angajat al S.R. L. „ Chișinău-Gaz”.

Amintim că, tot azi, a fost anunțată și demisia Veronică Herța din funcția de directoare generală a ACC. 

Sursa: realitatea.md

Cuvinte cheie:

Apă-Canal , demisie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
38 locuitori

Balinţii Noi este un sat din cadrul comunei Iarova, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Soroca și la 186 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 38 de locuitori. Satul Balinții Noi a fost menționat documentar în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.