11 iulie 2017, 16:45 Realitatea moldovenească views 5939
În Moldova a fost introdus impozitul pentru cumpărături în străinătate
11 iulie 2017, 16:45 Realitatea moldovenească views 5939

În Moldova a fost introdus impozitul pentru cumpărături în străinătate

Modificările din legislație vor viza cetățenii Moldovei care intenționează să facă achiziții de peste 300 de euro în afara țării. Inovarea sus-numită este o parte a Proiectului politicii fiscale și vamale pentru anul 2018.

Există propunerea ca bunurile care sînt în bagajele personale ale pasagerilor, care sosesc din străinătate, sînt scutite de plata taxei de import, cu condiția ca mărfurile nu vor fi importate în scopuri comerciale, iar valoarea acestora nu va depăși 300 EUR per persoană", este menționat în scrisoarea explicativă la proiect.

Dacă vorbim despre persoanele, care călătoresc pe mare sau cu avionul, pragul va fi de 430 de euro per persoană.

Schimbările descrise, potrivit Ministerului Finanțelor, au fost operate din necesitatea de a ajusta legislația națională la cea internațională.

Sursa: actualitati.md

Cuvinte cheie:

impozit , cumpărături

Comentarii

 (1)
  • #1 Evgenii Răspunde Citează selecţia
    Это вместо благодарности . Таким образом вы надеятесь вернуть украденый миллион ???. Если только избавимся от от такого правительства и унионистов ( румынских).
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1479
Populația:
2171 locuitori

Grozeşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Grozeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Nisporeni și la 84 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2171 de oameni. Satul Grozești a fost menționat documentar în anul 1479.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.