06 decembrie 2016, 16:20 Realitatea moldovenească views 5516
Tarifele actualizate la căldura
06 decembrie 2016, 16:20 Realitatea moldovenească views 5516

Tarifele actualizate la căldura

Consiliul de administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) va organiza pe 9 decembrie o şedinţă publică la care vor fi examinate şi supuse aprobării tarifele la energia termică livrată consumatorilor de către întreprinderile "Termogaz Bălţi", "Comgaz Plus" (Ungheni) şi Întreprinderea Municipală a Reţelelor şi Centralelor Termice Comrat.

Furnizorii de energie termică speră că tarifele se vor majora cu 12-14%, deoarece, din cauza creşterii costurilor de producere a căldurii şi reducerii numărului de utilizatori ai acestui serviciu, producerea energiei termice centralizate este nerentabilă.

Sursa: www.infotag.md

Cuvinte cheie:

ANRE , tarife , incalzire

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
484 locuitori

Hîrbovăţul Nou este un sat din cadrul oraşului Anenii Noi, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Anenii Noi și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 484 de locuitori. Satul Hîrbovăţul Nou a fost înființat în anul 1922.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.