16 noiembrie 2016, 09:30 Realitatea moldovenească views 4631
Moldovenii consideră că noul acord cu FMI este o nouă formă de robie
16 noiembrie 2016, 09:30 Realitatea moldovenească views 4631

Moldovenii consideră că noul acord cu FMI este o nouă formă de robie

„Fondul Monetar Internațional, la ședința Consiliului de directori, a aprobat, cu vot unanim, programul cu Republica Moldova pentru o perioadă de trei ani", anunțul a fost făcut de Parlamentul Republicii Moldova pe 7 noiembrie curent.

Noul program, în valoare de aproximativ 182,7 milioane de dolari, este „o nouă formă de robie", consideră participanții unui sondaj efectuat de portalul NOI.md.

La întrebarea „Ce oferă aprobarea noului acord cu FMI?", respondenții au răspuns în număr de 83,6% că este o nouă formă de robie pentru cetățenii țării. Alți 13,5% consideră acest acord drept o relansare a economiei, iar 2,9% dintre respondenți în general nu cunosc despre noua aprobare.

La sondaj au participat 10 544 de persoane.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

FMI , acord , sondaj

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
1517 locuitori

Berezlogi este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Berezlogi și Hîjdieni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Orhei și la 50 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 1517 oameni. Satul Berezlogi a fost menționat documentar în anul 1436.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.