07 iunie 2016, 16:52 Realitatea moldovenească views 7164
Balul de absolvire bate la buzunar (Foto)
07 iunie 2016, 16:52 Realitatea moldovenească views 7164

Balul de absolvire bate la buzunar (Foto)

Vă propunem să calculați câți bani ar trebui să cheltuie familia unui absolvent din Moldova pentru o serată de adio petrecută împreună cu profesorii și colegii.

Balul de absolvire este un eveniment important pentru fiecare adolescent care a absolvit școala și pentru care, cum se spune, începe o nouă etapă a vieții. Însă așa cum viața nu stă pe loc, la fel și și prețurile urcă, tot mai sus: pentru arendarea localului, comandarea mesei, fotografii, filmări, manichiură, coafură și, desigur, rochii și smokinguri (cumpărate sau luate cu chirie).

Aflați din infografica care sunt noile prețuri:

Sursa: sputnik.md

Cuvinte cheie:

bal , Absolvenţi , bani

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1644
Populația:
904 locuitori

Mănoileşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mănoileşti, Novaia Nicolaevca, Vulpești și Rezina. Satul Mănoilești este situat la o distanță de 9 km de orașul Ungheni și la 99 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 904 oameni. Satul Mănoilești a fost atestat documentar în anul 1644.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.