09 septembrie 2014, 10:24 Realitatea moldovenească views 8022
Veniturile parcurilor de troleibuze şi autobuze din Chișinău s-au majorat
Foto: allview.md
09 septembrie 2014, 10:24 Realitatea moldovenească views 8022

Veniturile parcurilor de troleibuze şi autobuze din Chișinău s-au majorat

Veniturile parcurilor de troleibuze şi autobuze din Chişinău s-au majorat cu 20% şi, respectiv, 18% după anularea cîtorva rute de microbuze.

Directorul Regiei Transport Electric, Gheorghe Morgoci, a menţionat luni, în cadrul şedinţei operative de la primărie, că "din data de 1 septembrie, pe linii au fost scoase suplimentar 50 de troleibuze, iar numărul total al acestora a atins cifra de 300, toate unităţile de transport activînd în conformitate cu graficul stabilit".

Morgoci a menţionat că în orele de vîrf, troleibuzele sunt pline cu pasageri în proporţie de 80-90%.

"Au fost achiziţionate 20 de troleibuze noi, dintre care 14 sunt au fost aduse deja la Chişinău. Şase troleibuze dintre acestea au fost puse pe rute", a spus sursa citată.

Şeful parcului de autobuze, Iacob Capcelea a menţionat că "pe rutele regulate circulă 106 autobuze, care, de asemenea, sunt pline în proporţie de 80-90%".

"Veniturile parcului de autobuze s-au majorat, în total cu 10%, iar ale fiecărui autobuz în parte cu 5-6%. Planificăm achiziţionarea a încă 50 de autobuze", a spus el.

Sursa: tv7.md

Comentarii

 (1)
  • #1 passajir Răspunde Citează selecţia
    ........"в час пик троллейбусы заполнены на 80-90%".....

    Это когда тебе сосед наступил только на одну ногу 80-90%, а когда на обе и еще лицом к двери прижали  -  будут все 100%, о которых мечтают кишиневцы по мнению троллейбусников.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
1 locuitor

Odaia este un sat din cadrul comunei Alcedar, raionul Șoldăneşti, situat la o distanță de 17 km de orașul Șoldănești și la 128 km de Chișinău. Localitatea a fost întemeiată la 1 ianuarie 1955. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1 om.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.