05 februarie 2014, 12:11 Realitatea moldovenească views 14823
Leancă îi răspunde lui Rogozin
Foto: europalibera.org
05 februarie 2014, 12:11 Realitatea moldovenească views 14823

Leancă îi răspunde lui Rogozin

Premierul Iurie Leancă va insista ca în relaţia cu Rusia să existe respect, iar partenerii de la Moscova să nu se implice în afacerile interne ale ţării noastre. Declaraţia a fost făcută de şeful guvernului într-un interviu pentru Radio Europa Liberă: „Eu nu voi comenta acest limbaj, ca de obicei, mai puțin academic al vicepremierului rus. Este foarte important ca în relația pe care o avem cu partenerii noștri din Federația Rusă să pornim de la ideea respectului reciproc și a neingerinței în afacerile interne. Eu voi insista și pe viitor ca acest element de bază să fie respectat".

Reacţia a venit după ce vicepremierul rus Dmitri Rogozin a scris pe contul său de Twitter că susţinătorii integrării europene sunt foc şi pară. Şi asta pentru că referendumurile din autonomia găgăuză au înregistrat o prezenţă nemaipomenită.

Sursa: europalibera.org

Cuvinte cheie:

politica , Moldova , Rusia , Iurie Leanca

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
271 locuitori

Rediul de Jos este un sat din cadrul comunei Albineţul Vechi, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Fălești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 271 de oameni. Satul Rediul de Jos a fost menționat documentar în anul 1552.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.