Mergi spre compartimentul: Copiilor
30 aprilie 2020, 14:00 Copiilor views 4166
Ajutoare școlare pentru copii din familiile defavorizate
30 aprilie 2020, 14:00 Copiilor views 4166

Ajutoare școlare pentru copii din familiile defavorizate

Copii din familii defavorizate din 35 de unităţi administrativ-teritoriale din ţara noastră vor beneficia de rechizite şcolare, oferite de Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării în urma recepţionării unei donaţii de la o organizaţie internaţională.

O decizie în acest sens a fost aprobată miercuri de Executivul de la Chişinău, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

„În baza Memorandumului de parteneriat dintre Guvernul Republicii Moldova și Societatea Filantropică United Medical Forces "PRO HUMANITATE" din Germania, semnat 2010, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a recepționat un lot umanitar de produse de birotică (materiale școlare, caiete, caiete de desen, carnețele de notițe).

Donația este destinată elevilor din familiile defavorizate", indică nota informativă a proiectului de hotărîre a Guvernului.

Donația, în valoare de circa 400.000 de lei, urmează a fi repartizată în 35 de raioane şi municipii din Republica Moldova, proporțional numărului de elevi și instituții.

Sursa: stiri.md

Cuvinte cheie:

copii , scoala

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
201 locuitori

Mihailovca Nouă este un sat din cadrul comunei Hîrjău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Rîbnița și la 106 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 201 oameni. Satul Mihailovca Nouă a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.