Mergi spre compartimentul: Copiilor
28 martie 2017, 16:30 Copiilor views 32869
Elevii pot participa la un chestionar legat de temele pentru acasă
28 martie 2017, 16:30 Copiilor views 32869

Elevii pot participa la un chestionar legat de temele pentru acasă

Elevii Consiliul Național al Elevilor de pe lîngă Ministerul Educației al Republicii Moldova a realizat un chestionar prin care își doresc să colecteze cît mai multe date despre modul în care elevii își realizează temele pentru acasă și care este opinia acestora privind programul școlar.

În chestionar tinerii sînt întrebați cît timp acordă, în fiecare zi, temelor pentru acasă, la care discipline au mai mult de învățat, dacă fac sau nu pauze în timpul temelor pentru acasă, dacă sînt zile în care nu reușesc să îndeplinească toate sarcinile și care sînt cauzele pentru care acest lucru se întîmplă.

Răspunsurile elevilor vor fi luate în calcul în timpul dezbaterilor pe marginea Cadrului de Referință a Curriculum-ului Național, precum și modelelor de Plan-cadru pentru învățămîntul primar, gimnazial și liceal, propuse de către Ministerul Educației pentru pilotare.

Inițiatorii asigură faptul că acest chestionar este unul anonim. Chestionarul poate fi găsit la această adresă.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

elevi , scoala , studii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
648 locuitori

Goian este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Goian și Iagorlîc. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Dubăsari și la 62 km de Chișinău. Populaţia satului Goian alcătuia 648 de oameni în anul 2011. Satul Goian a fost menționat documentar în anul 1774.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.