Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 noiembrie 2012, 12:10 Diaspora moldovenească views 10603
30 noiembrie 2012, 12:10 Diaspora moldovenească views 10603

Moscova, afectată de cele mai mari ninsori înregistrate în noiembrie în ultimii 50 de ani

Moscova a fost afectată în noiembrie de cele mai importante ninsori înregistrate în ultimii 50 de ani în această lună, ninsori care au perturbat curse aeriene şi au produs haos pe drumuri, relatează Sky News în ediţia electronică.

O furtună de zăpadă a acoperit capitala Rusiei cu un strat de 19 centimetri de zăpadă în 24 de ore, aproximativ o treime din cantitatea aşteptată în noiembrie, fiind necesară intervenţia utilajelor de deszăpezire în Piaţa Roşie. Aproximativ 70 de zboruri cu plecare de pe Aeroportul Domodedovo, cel mai important din Moscova, au fost afectate peste noapte, însă serviciul a revenit în prezent la normal.

Primăria Moscovei a anunţat că oraşul nu s-a mai confruntat cu o asemenea ninsoare importantă de 50 de ani. Meteorologii anunţau că furtuna de zăpadă va continu pînă vineri dimineaţa.

Cuvinte cheie:

diaspora , Rusia , meteo

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1738
Populația:
484 locuitori

Valea Adîncă este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Constantinovca și Valea Adîncă. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Camenca și la 120 km de Chișinău. Populaţia satului Valea Adîncă alcătuia 484 de locuitori în anul 2012. Satul Valea Adîncă a fost menționat documentar în anul 1738.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.