Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
29 ianuarie 2018, 17:00 Diaspora moldovenească views 14134
BRD prezintă laureații concursului de fotografie
29 ianuarie 2018, 17:00 Diaspora moldovenească views 14134

BRD prezintă laureații concursului de fotografie

Biroul pentru Relații cu Diaspora anunță rezultatele concursului de fotografie „Mîndru că sînt din Moldova", lansat în data de 28 noiembrie 2017. Este vorba despre: Alina Ancuța (categoria „Cea mai ingenioasă/originală" fotografie), Iuliana Pascal („Cea mai reprezentativă") şi Gabriela Delev („Cea mai populară pe rețelele de socializare").

Potrivit BRD, cîștigătorii au fost selectați de către o comisie mixtă formată din reprezentanți ai Biroului și META (Moldova English Teachers' Association). Premiile pot fi ridicate la sediul BRD, Casa Guvernului, str. Piața Marii Adunări Naționale 1, et. 5, bir. 564.

La concurs au putut participa copiii cu vîrsta cuprinsă între 12-17 ani, care locuiesc în Moldova sau sunt originari din Republica Moldova, dar sunt stabiliți peste hotare.

Sursa: ipn.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
340 locuitori

Gordineştii Noi este un sat din cadrul oraşului Edineţ, raionul Edineţ. Satul Gordineştii Noi se află la 5 km de oraşul Edineţ, la 13 km de staţia de cale ferată Brătuşeni, 207 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 340 locuitori. Satul Gordineştii Noi a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.