Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 aprilie 2014, 09:40 Diaspora moldovenească views 13392
Concurs de desene pentru copiii din diasporă
Foto: trm.md
03 aprilie 2014, 09:40 Diaspora moldovenească views 13392

Concurs de desene pentru copiii din diasporă

Copiii moldovenilor din diasporă sînt invitaţi să aplice la prima ediţie a concursului de desene ,,Moldova – ţara bunicilor mei".

Potrivit Biroului Relaţii Interetnice, la concurs pot aplica copiii cu vîrsta cuprinsă între 4 -10 ani. Ei urmează să expedieze lucrările lor în original sau o copie scanată color la adresa de e-mail driied@bri.gov.md pînă pe 16 mai curent.

Evaluarea lucrărilor se va face în perioada 19 mai23 mai curent de către o comisie specializată, formată din reprezentanţi ai Biroului Relaţii Interetnice.

Organizatorii concursului susțin că în desemnarea cîștigătorilor se va ține cont de caracterul original şi creativ al lucrărilor.

Rezultatele concursului vor fi anunţate la data de 1 iunie 2014, de Ziua internaţională a copilului, prin intermediul paginii web www.diaspora.md.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

concurs , diaspora , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
1986 locuitori

Bozieni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dubovca și Bozieni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Hîncești și la 50 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1986 de oameni. Satul Bozieni a fost menționat documentar în anul 1774.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.