Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
02 octombrie 2013, 11:49 Natura şi turismul views 14636
02 octombrie 2013, 11:49 Natura şi turismul views 14636

Ce vreme ne așteaptă în următoarele zile

Toamna a venit mai devreme și își intră cu pași rapizi în drepturi. Nopțile devin din ce în ce mai răcoroase, iar maxima zilei rareori depășește 15°C. Meteorologii nu au vești îmbucurătoare nici pentru perioada următoare, relatează UNIMEDIA.

Vom zgribuli de frig și în următoarele zile. Valorile termice în timpul zilei vor oscila între +5°C și +11°C. Noaptea însă, mercurul din termometre va continua să scadă pînă va ajunge la minima de -4°C.

Pe 2 octombrie, vor fi +7..+10°C în regiunea de nord a țării, +8..+11°C în centru și +6..+9°C în partea de sud. În zona de centru și sud sunt prevăzute și căderi de precipitație.

Pentru joi, 3 octombrie, minima prognozată este de -1°C în timp ce maxima nu va depăși +10°C.

În zilele următoare, inclusiv duminică, la sol se vor înregistra înghețuri. Mercurul din termometre va coborî pînă la -4..-2°C, iar în timpul zilei nu se vor înregistra mai mult de 11°C.

Sinopticienii prevăd începînd cu săptămîna viitoare, temperaturile vor crește atît pe timpul nopții, cînd se vor înregistra pînă la +5..+7°C, cît și în timpul zilei cînd vom avea +12..+17°C.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Moldova , clima , meteo

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1793
Populația:
216 locuitori

Floreşti este un sat din cadrul comunei Cobusca Veche, raionul Anenii Noi. Localitatea Florești se află la distanța de 14 km de orașul Anenii-Noi și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 216 oameni. Prima atestare documentară a satului Florești datează din anul 1793.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.