Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
06 august 2024, 15:00 Natura şi turismul views 937
Pasagerii din Moldova vor putea călători cu aeronavele unei noi companii pe rute populare
06 august 2024, 15:00 Natura şi turismul views 937

Pasagerii din Moldova vor putea călători cu aeronavele unei noi companii pe rute populare

Compania aeriană Bees Airlines a anunțat că va opera zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău spre Verona, Italia.

Cursele vor fi lansate în această lună, informează Moldpres.

Pe lîngă zborurile din Chișinău spre Verona, compania a comunicat că va mai lansa și zboruri din București către Verona, Praga, Tel Aviv, Heraklion și Baden-Baden. Totodată, aeronavele companiei vor zbura de la Suceava spre Tel Aviv și Baden-Baden.

„Sîntem încîntați să atingem unul din obiectivele pe care ni l-am propus la înființarea companiei și anume operarea zborurilor regulate spre cît mai multe destinații. Din luna august, turiștii vor putea călători la bordul aeronavelor Bees Airlines către locurile de vacanță apreciate și îndrăgite. Am inclus în destinațiile noastre Praga, Verona, Tel Aviv și Baden-Baden. Avem în vedere și alte locații surpriză, pe care le vom face cunoscute pasagerilor noștri la momentul potrivit”, a anunțat compania.

În ultima perioadă, a crescut numărul companiilor care operează zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău, fiind astfel extinsă și lista destinațiilor.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

companie aeriană , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1812
Populația:
506 locuitori

Moara Domnească este un sat din cadrul comunei Viişoara, raionul Glodeni. Localitatea Moara Domnească se afla la distanța de 17 km de orașul Glodeni și la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 506 oameni. Satul Moara Domnească este atestat în 1812.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.