Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
06 februarie 2021, 00:45 Natura şi turismul views 2701
Călătoriile în România: Moldova se află în zona verde
06 februarie 2021, 00:45 Natura şi turismul views 2701

Călătoriile în România: Moldova se află în zona verde

Guvernul României a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Republica Moldova nu a fost inclusă în această listă, aceasta continuă să se afle în zona verde pentru statul vecin.

Astfel, la intrarea în România, moldovenii nu vor fi plasați în carantină. Această măsură este impusă pentru persoanele care vin din lista statelor enumerate mai jos.

De asemenea, la intrarea în România, persoanele care sosesc din țările/zonele/teritoriile cu risc epidemiologic ridicat, au obligația să prezinte certificatul unui test negativ la COVID-19, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de data intrării în țară.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Romania , calatorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1765
Populația:
2652 locuitori

Hîrjău (Erjovo) este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. În componența comunei intră satele Sărăței, Hîrjău și Mihailovca Nouă. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Rîbnița și la 103 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 2652 de oameni. Satul Hîrjău a fost menționat documentar în anul 1765.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.