Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
31 iulie 2017, 12:10 Natura şi turismul views 4106
Cod galben de vreme toridă pentru șapte zile consecutiv
31 iulie 2017, 12:10 Natura şi turismul views 4106

Cod galben de vreme toridă pentru șapte zile consecutiv

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis cod galben de caniculă pentru următoarele șapte zile. Atenționarea meteo intră în vigoare azi, 31 iulie, și va fi valabilă pînă la data de 6 august.

„În intervalul menționat pe o mare parte a teritoriului temperatura maximă a aerului va atinge valori de 33°C și mai mult. În funcţie de evoluţia fenomenelor, SHS va actualiza acest mesaj prin avertizări meteorologice ulterioare", se menționează în mesajul SHS,emis în acest context.

Menționăm că temperatura aerului pe timp de zi va ajunge azi la +33 de grade azi, mîine, la +35 de grad, iar în partea a doua a acestei săptămîni, se va încălzi până la + +37 de grade celsius.

Precipitații nu sunt prognozate în următoarele zile. Ar putea să plouă doar sâmbătă, în partea de nord a țării și duminică, la nord și în centru.

Sursa: realitatea.md

Cuvinte cheie:

Cod Galben , canicula , vremea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1780
Populația:
2156 locuitori

Tătăreşti este un sat şi comună din raionul Cahul. Tătăreşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cahul și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2156 de oameni. Satul Tătărești a fost menționat documentar în anul 1780 cu denumirea Tatar-Baurci.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.