Mergi spre compartimentul: Cinematografia
17 decembrie 2011, 12:09 Cinematografia views 5523
17 decembrie 2011, 12:09 Cinematografia views 5523

Nicolae Ghibu invită la o serată de creaţie

În Sala cu Orgă din Chișinău luni, 19 decembrie, va avea loc o serată solemnă, consacrată aniversării de 75 de ani a regizorului de filme Nicolae Ghibu, precum şi memoriei scriitoarei şi scenaristei Zinaida Circova-Ghibu, care ar fi împlinit 80 de ani, i s-a comunicat miercuri agenţiei multimedia Novosti-Moldova la Centrul Rus de Ştiinţă şi Cultură (CRŞC).

Serata este organizată de CRŞC în parteneriat cu Sala cu Orgă. La concert vor partiicpa Orchestra Naţională de Cameră, Corul de Cameră, colectivul „Rapsodia”, vedete ale artei muzicale moldoveneşti – Eugen Doga, Mihail Muntean, Vasile Iovu, Margarita Ivanuş, Lilia Şalomei, Boris Amambaev şi alţi cunoscuţi interpreţi şi colective de creaţie.

Începutul – 18.00.

Intrarea liberă.

Este invitată presa. Acreditarea la telefonul 22-01-70.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1805
Populația:
896 locuitori

Topala este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Topala este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Cimișlia și la 86 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 896 de oameni. Satul Topala a fost menționat documentar în anul 1805.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.