|
REŢETA ZILEI: Pui la grătar
Mod de preparare:
Puiul se taie în două de-a lungul şirei spinării, se bate uşor, se sară, se piperează pe partea interioară, se stropeşte cu vin, se unge cu ulei vegetal şi se lasă pentru 50-60 minute. Se frige pe reţeaua grătarului, periodic ungîndu-se cu ulei.
Mujdeiul se serveşte separat.
Ingrediente:
• 2 pui,
• 2 linguri de ulei vegetal,
• 1 lingură de vin de masă,
• 3 linguri de mujdei,
• sare,
• piper negru măcinat.
- Un moldovean a decedat în SUA după ce a fost electrocutat de polițiști. Precizările MAE
- Veste bună pentru moldovenii în Spania
- Regim liberalizat de vize pentru traficul de mărfuri: cu cine a convenit acest lucru Ucraina
- Regimul liberalizat de vize cu Republica Ecuador a fost anulat
- Proiectul Moldovenii.md împlinește 13 ani
- Un angajat al ambasadei Republicii Moldova în Rusia a fost declarat persona non grata
- De la Chișinău la Himalaya: Steagul XOstudioFLOWERS pe cea mai înaltă trecătoare montană
- De ce statuia lui Ramses atrage atât de multe întrebări? (+Foto)
- 10 recomandări pentru a achiziționa miere autentică și de calitate
- 30 principii de viață ale lui Mahatma Gandhi
- Agricultura organică
- Tolstoi despre viața în oraș
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1910
- Populația:
- 91 locuitori
Coroliovca este un sat din cadrul comunei Sărata-Galbenă, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 91 de oameni. Satul Coroliovca a fost întemeiat în anul 1910.
Comentarii
(0)