Mergi spre compartimentul: Cultura
27 decembrie 2023, 16:00 Cultura views 1647
Cetățenii vor putea întîmpina noul an alături de artiștii preferați
27 decembrie 2023, 16:00 Cultura views 1647

Cetățenii vor putea întîmpina noul an alături de artiștii preferați

În capitală va avea loc un concert festiv. În seara pe 31 decembrie 2023, începînd cu ora 20:30, Primăria Municipiului Chișinău invită locuitorii și oaspeții capitalei în Piața Marii Adunări Naționale, la spectacolul muzical „Feerie de Revelion”, transmite Noi.md.

Chișinăuienii vor petrece anul vechi și îl vor întîmpina pe cel nou, anul 2024, împreună cu artiștii:: Orchestra Moş Crăciunilor, Frații Advahov și Zinaida Julea, Ansamblul de muzică şi dansuri populare „Flueiraș”, condusă de Edgar și Marcel Ștefăneț, Maria Iliuț și „Crenguță de Iederă”, Ansamblul folcloric „Romaniţa”, Ansamblul etnofolcloric „Ialoveneanca”, Nelly Ciobanu, „Brio Sonores”, Cornelia Ștefăneț, Constantin Moscovici, Veta Ghimpu-Munteanu, Lenuța Gheorghiță, Cătălin JosanDoina Sulac, SATOSHI, DARA, dar şi cete de colindători şi dansatori.

Invitat special - CARLA’S DREAMS.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Artiști , Anul Nou , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1580
Populația:
509 locuitori

Bogdăneşti este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Grimeşti, Bezeda și Bogdăneşti. Satul Bogdăneşti este situat la o distanţă de 35 km de oraşul Briceni, la 27 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 250 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 509 oameni. Satul Bogdăneşti din ţinutul Hotin este atestat documentar între anii 1580-1581.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.