02 septembrie 2024, 09:30 Realitatea moldovenească views 161
Stoianoglo: „Un minister trebuie să fie condus de o persoană care a crescut în acest domeniu”
02 septembrie 2024, 09:30 Realitatea moldovenească views 161

Stoianoglo: „Un minister trebuie să fie condus de o persoană care a crescut în acest domeniu”

Fostul procuror general al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la numirea în Guvern a unor persoane angajate politic, menționînd că astfel de numiri nu contribuie la o activitate eficientă.

„Componența cabinetului nu este doar o listă nominală. Aceste persoane ar trebui să fie responsabile pentru situația din acea ramură, iar acest lucru îl poate face doar persoanele care înțeleg unde se află, ce fac. Un minister ar trebui să fie condus de o persoană care a crescut în acel minister sau are legătură cu acel domeniu. El ar trebui să aibă o strategie de lucru”, a spus Stoianoglo.

El a subliniat că este absurd să aștepți rezultate de la persoane care nu își cunosc domeniul de activitate și care au fost numite din motive politice. În opinia sa, o astfel de guvernare nu poate aduce schimbări pozitive pe termen lung pentru țară.

Stoianoglo a făcut apel la o abordare mai responsabilă în formarea guvernului, astfel încît fiecare ministru să aibă o înțelegere clară și experiență în domeniul său.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Alexandr Stoianoglo , guvern

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
117 locuitori

Camencuţa este un sat din cadrul comunei Danu, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 11 km de Glodeni şi la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 117 oameni. Satul Camencuța a fost menționat documentar în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.