27 august 2024, 09:15 Realitatea moldovenească views 467
Stoianoglo: ”În această zi, să nu uităm că sufletul unui stat sînt oamenii săi”
27 august 2024, 09:15 Realitatea moldovenească views 467

Stoianoglo: ”În această zi, să nu uităm că sufletul unui stat sînt oamenii săi”

Astăzi, Republica Moldova celebrează 33 de ani de independență. Cu acest prilej, un mesaj de felicitare a publicat, pe rețelele sociale, și fostul procuror general al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo.

”Independența, însă, nu e un trofeu, ci un proces continuu de redefinire a unui stat.

În această zi, să nu uităm că sufletul unui stat sînt oamenii săi - cei care dau viață și sens acestor ani de independență.

Viitorul este în mîinile noastre, a oamenilor, iar unitatea noastră este cel mai puternic simbol al suveranității.

Haideți să fim arhitecții propriului nostru destin și să construim împreună un stat în care să ne regăsim cu toții. Un stat care să reflecte valorile noastre adevărate. În care să ne simțim stăpîni la noi acasă și să existe dreptate pentru toți. Un stat cu care să ne mîndrim și care să inspire generațiile ce vor veni.

La Mulți Ani, Republica Moldova! E timpul să te ridici la adevăratul tău potențial!”, a scris candidatul la prezidențiale.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
364 locuitori

Petrovca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Sîngerei și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 364 de oameni. Satul Petrovca a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.