23 august 2024, 09:30 Realitatea moldovenească views 208
Cum va circula transportul public în capitală în perioada 26-29 august
23 august 2024, 09:30 Realitatea moldovenească views 208

Cum va circula transportul public în capitală în perioada 26-29 august

Primăria Chișinău informează că, în perioada: 26 august, ora 00:00 – 29 august, ora 07:00, circulația transportului public va fi suspendată pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale, în legătură cu organizarea de către Guvernul a manifestărilor cultural-artistice consacrate Zilei Independenței.

Astfel, în perioada menționată, circulația rutieră va fi stopată pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, tronsonul cuprins între str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și str. A. Pușkin, iar transportului public (troleibuze și autobuze), care traversează PMAN, va fi redirecționat de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe străzile adiacente.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sînt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1665
Populația:
984 locuitori

Ghiduleni este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ghiduleni, Roșcanii de Jos și Roșcanii de Sus. Satul Ghiduleni este situat la o distanță de 39 km de orașul Rezina și la 78 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 984 de oameni. Satul Ghiduleni a fost atestat documentar la 30 iunie 1665.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.