23 iulie 2024, 12:00 Personalități views 107
Constantin Moscovici: „Am înțeles că sînt pe drumul cel bun”
23 iulie 2024, 12:00 Personalități views 107

Constantin Moscovici: „Am înțeles că sînt pe drumul cel bun”

„Veneau oameni la mine și îmi spuneau: „Niciodată în viața nu ne-am fi putut imagina că după un concert, la care a răsunat doar naiul, vom sta și nu vom dori să plecăm”.

Despre acest lucru a povestit cunoscutul naist Constantin Moscovici, în cadrul emisiunii „Eroii timpului nostru”. Potrivit artistului, pentru el este important ca oamenii să primească plăcere de la concertele sale, dar și să nu se gîndească la prețul biletelor:

„Specificul spectatorilor care vin la concertele mele, din păcate, sînt oameni care chiar vor să vină la concert, dar nu au posibilități financiare. Eu caut diferite modalități pentru a face biletele foarte accesibile, indiferent dacă sala este mare sau mică. Pentru mine este important ca oamenii să primească plăcere și să aibă posibilitatea de a veni la concert”.

Moscovici a vorbit și despre concertul său special, datorită căruia și-a dat seama că este pe calea cea bună și că găsește un răspuns în inimile ascultătorilor.

„Îmi amintesc de 26 aprilie, concertul se numea „Lumina vine din suflet”, a fost un concert de Paște, în care s-a cîntat muzică din diferite religii, unite într-un concert comun. Cel mai interesant lucru este că atunci cînd am conceput acest proiect, nu m-am gîndit la consecințe. Iar consecințele s-au dovedit a fi foarte pozitive, pentru că atunci cînd m-am uitat la mesajele pe care le-au scris oameni, mi-am dat seama că erau pe drumul cel bun. Nu poți sta într-un singur proiect, trebuie neapărat să crești”.

Constantin Moscovici continuă să își încînte fanii cu concerte unice care unesc oamenii și cultura.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Constantin Moscovici , muzica , nai

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1627
Populația:
2906 locuitori

Verejeni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Verejeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 8 km de oraşul Teleneşti şi la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 2906 oameni. Satul Verejeni a fost menționat documentar în anul 1627.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.