29 iunie 2024, 12:30 Caleidoscop views 812
O piesă a unui cunoscut artist de la noi a răsunat la UEFA 2024
29 iunie 2024, 12:30 Caleidoscop views 812

O piesă a unui cunoscut artist de la noi a răsunat la UEFA 2024

Celebra piesă a lui Dan Balan „Dragostea din tei” a răsunat la Campionatul European de Fotbal UEFA 2024, în versiunea interpretată de сîntăreața germană Leony.

Este vorba de piesa „Faded Love”, care a fost auzită chiar la ceremonia festivă de deschidere, scrie cancan.

Ba mai mult, sursa citată a aflat de la managerul lui Dan Balan, Andrei Hristiuc, că artistul a aprobat personal includerea piesei în coloana sonoră a Campionatului.

„Dan a aprobat versiunea piesei “Faded Love” acum 3 ani, atunci cînd a fost lansată. Recent, cînd UEFA a cerut dreptul de a o include și a o folosi pentru campionat, Dan a aprobat din nou. Dan este fericit că piesa lui se reinventează în fiecare an prin diferite versiuni în diferite limbi, după 21 de ani de la momentul în care a scris-o și că este utilizată la evenimente importante precum UEFA 2024”, a declarat Managerul lui Dan Balan, Andrei Hristiuc.

Piesa „Faded Love”, pe melodia lui Dan Balan a fost lansată acum 3 ani. Videoclipul oficial are peste 11 milioane de vizualizări în prezent, pe cînd originalul videoclip al trupei O-ZONE, „Dragostea din tei” are peste 223 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Dan Bălan , UEFA

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1798
Populația:
1378 locuitori

Jora de Mijloc este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lopatna, Jora de Sus, Jora de Mijloc și Jora de Jos. Localitatea se află la distanța de 27 km de oraşul Orhei şi la 72 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1378 de oameni. Satul Jora de Mijloc a fost întemeiat în anul 1798.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.