24 mai 2024, 14:00 Natura şi turismul views 1178
MAE clarifică: nicio schimbare în regimul de călătorie pentru cetățenii moldoveni în Israel
24 mai 2024, 14:00 Natura şi turismul views 1178

MAE clarifică: nicio schimbare în regimul de călătorie pentru cetățenii moldoveni în Israel

Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova (MAE) dezminte informațiile apărute recent în mediul online privind introducerea vizelor electronice pentru cetățenii moldoveni care doresc să călătorească în Israel începând cu 1 iunie 2024, transmite Noi.md

Aceste informații nu sunt adevărate, iar regimul de călătorie între cele două țări nu a suferit nicio modificare, precizează sursa.

MAE îndeamnă cetățenii să se informeze doar din surse oficiale și să nu distribuie informații neverificate. Pentru actualizări oficiale privind regimul de călătorie dintre Republica Moldova și Israel, cetățenii sunt sfătuiți să consulte site-ul oficial al MAEIE ([https://mfa.gov.md/](https://mfa.gov.md/)) și pagina de Facebook a Ambasadei Republicii Moldova în Israel ([https://www.facebook.com/MoldovainIsrael](https://www.facebook.com/MoldovainIsrael)).

MAE informează, de asemenea, că Israelul va introduce un program pilot de permise electronice de intrare pentru turiștii din SUA și Germania, începând cu 1 iunie 2024. Acest program va fi extins ulterior pentru toate țările lumii. Orice modificare oficială în regimul de călătorie dintre Republica Moldova și Israel va fi comunicată prompt prin intermediul canalelor oficiale menționate anterior, anunța MAE.

Mai multe detalii despre acordarea vizelor pentru cetățenii moldoveni, puteți afla accesînd site-ul viza.md

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
340 locuitori

Gordineştii Noi este un sat din cadrul oraşului Edineţ, raionul Edineţ. Satul Gordineştii Noi se află la 5 km de oraşul Edineţ, la 13 km de staţia de cale ferată Brătuşeni, 207 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 340 locuitori. Satul Gordineştii Noi a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.