Flocoasa este un sat din cadrul comunei Ciobalaccia, raionul Cantemir. Situat în zona Colinelor Tigheciului, satul Flocoasa se află la distanța de 25 km de orașul Cantemir şi la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 684 de oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1919.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Scarba de romania
Pe fiecare forum pe unde mai aterizez se gaseste o *cenzura* care ma invatza pe mine ce limba vorbesc,ce etnie am si ce trebuie sa fac. Faptul ca avem politicieni, oameni publici cumparati de bucuresti ma face sa-mi fie rusine. Ziarele aservite romaniei isi continua campaniile de manipulare, dezinformare, romanizare. Ar trebui sa dam un semnal puternic autoritatilor, sa artam care e vointza poporului, sa-i demascam pe tradatori, sa reactionam intr-un fel la toate tentativele astea de anexare. trebuie dat "fratilor" romani un mesaj clar, "JOS GHIARELE DE PE REPUBLICA MOLDOVA" |
|
-
#301 SPQR 03 septembrie 2011 | 11:35 Citeşte mai departe -
#302 Adrianis 02 septembrie 2011 | 22:26 Dacă crezi că se apucă cineva să citească miile de rânduri te înşeli
-
#303 andrei 02 septembrie 2011 | 21:13 Acest mesaj a fost şters de către moderator! -
#304 posol 30 august 2011 | 17:29 - #95 Ту май ындрэзнешть сэ фачь диалог ку мине ??? Да ку кувинтеле челе мурдаре че фачем???
Ынтый каутэ АДЕВЭРУЛ, пе урмэ дискутэ! Фундаментул касей тале ый фэкут пе нисип ши се в,а дэрыма кынд в,а вени фуртуна... - Деспре евричий тэй! Оамений дештепць ну й.ау кредите!!! Чей че ДАУ "ажутоаре" се сокот таре дештепць. Ей кред кэ тоць оамений дин Молдова ыс прошть ши ну ынцелег че фак. Ыць дау ун бан, ши-ць й-ау зече...
- Унде, ын каре колцишор а универсулуй, се в,ор аскунде липиториле де педяпсэ???
Гындуриле омулуй, кувинтеле ши фаптеле се скриу ын картя веций. Персонал, пентру фиекаре. - Тот вииторул ый куноскут! Се в.а ынтоарче попор ла попор: Тоць молдовений се в,ор ынтоарче дин тоатэ лумя акасэ. Че в,а фи ый ведя! Дакэ ый ажунже пынэ атунч...
- #95 Ту май ындрэзнешть сэ фачь диалог ку мине ??? Да ку кувинтеле челе мурдаре че фачем???
-
#305 robert 30 august 2011 | 14:12 posol: Scarba de romania Pe fiecare forum pe unde mai aterizez se gaseste o *cenzura* care ma invatza pe mine ce limba vorbesc,ce etnie am si ce trebuie sa fac. Faptul ca avem politicieni, oameni publici cumparati de bucuresti ma face sa-mi fie rusine. Ziarele aservite romaniei isi continua campaniile de manipulare, dezinformare, romanizare. Ar trebui sa dam un semnal puternic autoritatilor, sa artam care e vointza poporului, sa-i demascam pe tradatori, sa reactionam intr-un fel la toate tentativele astea de anexare. trebuie dat "fratilor" romani un mesaj clar, "JOS GHIARELE DE PE REPUBLICA MOLDOVA"pasol imi pare rau ca tu vezi doar ce se imtampla din partea Romaniei oare de ce nu vezi ce se intampla cu armata a 14 a care sta ilegal pe teritoriul moldovei oare de ce nu vezi ca atunci cand trebuie sa se ia o decizie politica politicieni nostri merg mai intai la Moscova oare de ce nu vezi sutele de milioane de euro care intra din romania pentru ajutorarea noastra? -
#306 posol 29 august 2011 | 21:39 Scarba de romania Pe fiecare forum pe unde mai aterizez se gaseste o *cenzura* care ma invatza pe mine ce limba vorbesc,ce etnie am si ce trebuie sa fac. Faptul ca avem politicieni, oameni publici cumparati de bucuresti ma face sa-mi fie rusine. Ziarele aservite romaniei isi continua campaniile de manipulare, dezinformare, romanizare. Ar trebui sa dam un semnal puternic autoritatilor, sa artam care e vointza poporului, sa-i demascam pe tradatori, sa reactionam intr-un fel la toate tentativele astea de anexare. trebuie dat "fratilor" romani un mesaj clar, "JOS GHIARELE DE PE REPUBLICA MOLDOVA"
НУ-ЦЬ ФЭ ГРИЖЭ! ТОЦЬ РОМЫНАШИЙ Н,АУ ВЭЗУТ ЫНКЭ ЧЕ ЫНСАМНЭ СЭ РИДИЧЕ ГЛАСУЛ МОЛДОВЕНИЙ - УРМАШИЙ ЛУЙ ШТЕФАН ЧЕЛ МАРЕ. ЕЙ ЫН СТРАДЭ Н,АУ ЕШИТ. ДАР КЫНД В,А ВЕНИ ТИМПУЛ В,ОР ЕШИ... ши ну ын страдэ, ши ну ку стегулеце...
Путеря де азь ый финанцатэ де Ноуа Орындуире Мондиалэ, прин диферите кэй. Ачештя ыс трэдэторь де патрие ши де попор. Лор н,ай че ле спуне, ка ши руший луй Медведев ши Путин... -
#307 posol 29 august 2011 | 21:39 Scarba de romania Pe fiecare forum pe unde mai aterizez se gaseste o *cenzura* care ma invatza pe mine ce limba vorbesc,ce etnie am si ce trebuie sa fac. Faptul ca avem politicieni, oameni publici cumparati de bucuresti ma face sa-mi fie rusine. Ziarele aservite romaniei isi continua campaniile de manipulare, dezinformare, romanizare. Ar trebui sa dam un semnal puternic autoritatilor, sa artam care e vointza poporului, sa-i demascam pe tradatori, sa reactionam intr-un fel la toate tentativele astea de anexare. trebuie dat "fratilor" romani un mesaj clar, "JOS GHIARELE DE PE REPUBLICA MOLDOVA"
НУ-ЦЬ ФЭ ГРИЖЭ! ТОЦЬ РОМЫНАШИЙ Н,АУ ВЭЗУТ ЫНКЭ ЧЕ ЫНСАМНЭ СЭ РИДИЧЕ ГЛАСУЛ МОЛДОВЕНИЙ - УРМАШИЙ ЛУЙ ШТЕФАН ЧЕЛ МАРЕ. ЕЙ ЫН СТРАДЭ Н,АУ ЕШИТ. ДАР КЫНД В,А ВЕНИ ТИМПУЛ В,ОР ЕШИ... ши ну ын страдэ, ши ну ку стегулеце...
Путеря де азь ый финанцатэ де Ноуа Орындуире Мондиалэ, прин диферите кэй. Ачештя ыс трэдэторь де патрие ши де попор. Лор н,ай че ле спуне, ка ши руший луй Медведев ши Путин... -
#308 robert 30 iunie 2011 | 14:45 andrias a ti que te pasa Queres una vacacion en marbella ? si lo queres yo te invito -
#309 Adrianis 19 iunie 2011 | 14:06 Que pasa amigos, por que voi hablar aici in loco ieşire la votacion, esto es mui mal mi amigos, perdono mia mal espanol...))
-
#310 morozeni 19 iunie 2011 | 1:06 #86 Please, do not feel so offended with a stupid foreign spanish guy. You are totally right with everything. Do not spend your time with my stupids comments, your truth is completely above me. Thanks -
#311 morozeni 19 iunie 2011 | 0:58 Calin, grazie mile per la lunga risposta. Vedo que lei ha un grande interesse per la storia cosa veramente interessante. Non riesco a discutere di che sente un moldavo per que Io no sono moldavo. Questo e particolare de tutti moldavi. Ho letto il resto dei tuoi molti commenti dal foro. Ho solo interese a conoscere. Che vediamo -
#312 CalinRomania 18 iunie 2011 | 16:36 Draga lvl100........#86.......nu sunt curios sa vad unde e ingropata Elodia :)))))))))
Banuiam si eu ca este ceva la mijloc...dar daca omul cunoaste italiana......de ce nu ??? Putem vedea.....:))))))))))))))) Nu spun ca si eu fac greseli in scris ......nu de alta dar nu prea scriu des in italiana....Si mai e un aspect.......mai sti ca nu se va ivi si vreun italian sa citeasca pe aici ? :)))))))))
-
#313 CalinRomania 18 iunie 2011 | 16:30 Citeşte mai departe -
#314 lvl100 18 iunie 2011 | 16:26 Mai rad eu de unii din RM care posteaza pe forumul asta, dar trebuie sa recunosc ca nici cu de-ai mei nu mie rusine, de imi vine sa-mi pun mainile in cap ca ganditorul de la Hamagia.
Vine unu care trage o minciuna. Dar de aia penala, in care se declara "un strain obiectiv 100%" si 2 randuri mai jos recunoaste ca umbla cu un moldovean(a) din RM de 4 ani ( probabil casatorit si cu copii).
Acuma eu n-am nimic impotriva la putina fantezie. Chiar admir de exemplu cum poate ioanic sa faca impsibilul si sa lege jumate de cuvant cu jumate de vers dintr-o poezie ca sa isi demonstreze "parerile"
Dar asta e una, si cum s-a apucat sa minta asta din primele 2 randuri e alta.
Si in pofida acestui lucru voi tot sariti sa il cautati la OO, de parca ar stii unde e ingropata Elodia.
Caline, incearca sa-l intrebi ceva si in poloneza, poate mai descoperi ceva.
-
#315 CalinRomania 18 iunie 2011 | 16:15 La parte rimanente de Principato di Moldavia si riunisce nel 1859 a quello di Valachia.Su questo site per essempio i sostenitorii dell idea che i moldavii non sono rumeni dicono che nel 1859 sono stati i Valachi viliachi al riguardo dei Moldavi .E che i Valachi hanno "anesso" il Principato di Moldova. Ma comme mai,quando l'unione si fecce sciegliendo comme principe della stessa Valachia niente meno che l'ho stesso principe della ....Moldavia stessa !!! E che era ,ovviamente ,moldavo!!! Alexandru Ioan Cuza.E cosi che naque la Romania...............................................................................La nostra lingua non ha nemmeno i dialetti......sul territorio dell 'attuale Romania o Reppublica Moldova.Tutti parliamo lo stesso dialetto ! Il dialetto daco -romeno della lingua romena !
-
#316 CalinRomania 18 iunie 2011 | 16:07 Citeşte mai departe -
#317 CalinRomania 18 iunie 2011 | 15:55 Carro Enrique.....#70 ........."1 Moldvans are romanians.
2 Moldova is OUR "property"
3 Moldovan people are a kind of old hicks who speak an awful romanian."
Proviamo ad annalizare un po queste idee.
...... I Moldavii sono Rumeni. E giusto-abbiamo tutti la stessa storia ,cultura,religione,e non dobbiamo dimenticare....la stessa lingua ! Sapevi che la piu grande parte dei moldavi sono in realta cittadini romeni e si sentono romeni ??? (oltre 4.700.000) Chiedi al tuo amico moldavo o cerca sul internet che populazione ha la Reppublica Moldova ? ..........Come mai ? Perche la Moldova Grande nel tempo del suo piu grande Re-Stefano il Grande (prima pero del 1484) non era solo l'attuale Reppublica Moldova.Ma era piu dell doppio.In realta questa Moldova Grande a sofferto delle anessioni del suo territorio.
-
#318 CalinRomania 18 iunie 2011 | 15:44 Quello che hai detto al #80 in inglese vuol dire che anche te ti sei acorto del fatto che anche i cittadini della Republica Moldavia (ma e piu coretto chiamarla Republica Moldova) parlano il Romeno come lingua.
-
#319 CalinRomania 18 iunie 2011 | 15:40 Draga morozeni.....#80 .........."but 4 years living with a moldovan helps a lot and speak spanish and italian with a 85% of lexical similarity with romanian and listen a the language by internet skype helps a lot too, but not enough."..................in questo caso provero a parlarti un po in italiano-visto che dici che conosci questa lingua.
-
#320 morozeni 16 iunie 2011 | 21:57 #79
Unfortunatelly not enough to participate correctly here, but 4 years living with a moldovan helps a lot and speak spanish and italian with a 85% of lexical similarity with romanian and listen a the language by internet skype helps a lot too, but not enough. Spanish are not so fluent learning languages. Google translator and actual interest complete the matter.
Enrique