Caracui este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Caracui este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Hîncești și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2581 de oameni. Satul Caracui a fost menționat documentar în anul 1712.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
De ce nu sîntem români?
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#1201 burlakul 28 ianuarie 2012 | 17:47 #1128Sunt bine,multumesc...Da,e frig zdravan,afara:)),cu zapada mai rau stam...Da vine si ea,altminteri,e slut cu recolta de anul acesta...si stii ca practic,e singura sursa de existenta pentru moldoveni...:(
in rest,ca la moldoveni:)
P.S.ma ierti,dar ma duc sa maninc ceva,numai am intrat in casa,is flamind ca un LUP!:)))
P.S.S.Ma bucur si eu sa te "revad" aici pe forum.Si ma bucur sa vad,ca inca mai "lupti"pentru idealurile natiunii...
-
#1202 CalinRomania 28 ianuarie 2012 | 17:41 Aaaaa !!! Era sa uit ! Ai fost la concertul la care ai castigat biletele pe acest site ??? Cum a fost ??? Sper ca te-ai distrat bine si tu si ceilalti castigatori ......
-
#1203 CalinRomania 28 ianuarie 2012 | 17:39 Draga Burlakule .......#1127........:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ce sa mai.....m-ati prin asupra faptului !!! :)))))))
-
#1204 CalinRomania 28 ianuarie 2012 | 17:39 Ce mai faci ??? Sper ca esti bine......Ce mai este prin tara sora ? Frig ? Zapada ?
Pe aici in Italia a fost relativ frumos si fain....pana astazi dimineata cand a inceput sa picure....
-
#1205 burlakul 28 ianuarie 2012 | 17:37 #1123haaaaa, ti-ai dat arama pe fata)))))))))
-
#1206 CalinRomania 28 ianuarie 2012 | 17:36 Da draga Burlakule....ma bucur ca esti "pe fir".......in mod sigur vom gasi o limba comuna.....
-
#1207 CalinRomania 28 ianuarie 2012 | 17:35 Draga gex........hai sa iti spun pe sleau ce cred despre tine in acest moment .........aproape sigur esti un cetatean al Republicii Moldova care ....si aici am dubii, se crede sau nu cu adevarat roman........ ( binenteles in opinia mea asa ar fi corect).........
-
#1208 burlakul 28 ianuarie 2012 | 17:35 #1120Caline, stii tu cum e:"Mi-e prieten Platon, dar mai prieten mi-e adevarul – Amicus Plato sed magis amica veritas"...:)
qex e cu noi,numai ca el inca n-a inteles asta...:)la urma uremi suntem oameni,gasim noi limba comuna...
-
#1209 CalinRomania 28 ianuarie 2012 | 17:32 Draga gex........in primul rand permite-mi sa rad un pic.......sa ma "descarc" ............
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Inainte eram acuzat ca as fi un agent din serviciile secrete romanesti care incearca sa " ii pacaleasca" pe fratii de peste Prut ca sunt romani......Am ajuns acum sa fiu acuzat ca sunt un rus comunist ! :))))))))) In concluzie: Sunt agent in serviciile secrete romanesti dar de fapt agent dublu ,pentru ca de fapt sunt un rus comunist infiltrat in serviciile secrete romanesti care are rolul de a face propaganda proromaneasca printre fratii de peste Prut !!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
#1210 CalinRomania 28 ianuarie 2012 | 17:27 Citeşte mai departe -
#1211 CalinRomania 28 ianuarie 2012 | 17:22 De fapt doream sa spun "interventia ta prompta" si nu promta...:))))
-
#1212 CalinRomania 28 ianuarie 2012 | 17:20 Salut Burlakule...... !!! Si in primul rand iti multumesc pentru ajutor......Ca sa vezi ce ciudate sunt caile Domnului !!! :))))) Ai ajuns tu care imi esti " inamic" moldovean sa ma aperi de un " amic" care se considera proroman ( o spun astfel pentru ca nu consider ca acesta este adevarul ) ......... !!!.....Situatie este cel putin comica ....:)))))))................
Oricum draga Burlakule sa sti ca apreciez mult interventia ta promta in apararea mea.....
Aceasta demonstreaza o adevarata amicitie in ciuda anumitor idei nu tocmai identice.....
Si asta pot sa-ti spun ca imi face placere .....
-
#1213 burlakul 28 ianuarie 2012 | 15:04 gex: altii si la 50 ani merg la liceu
Astepti sa implinesti 50 de ani ca sa faci liceul?)))
gex:nu pricepe nimeni c vrei sa spui.
Nu crezi ca prea mult ei in spate?,ca sa raspunzi pentru toti...)))(cita aroganta...)
gex:vb pe forum de parca sunt profesori de-o viata.
Toti i-si expun parerea personala,dar nu face sa ajungem la jigniri si acuzatiii...e mai usor sa vezi paiurile din ochii altora...
-
#1214 burlakul 28 ianuarie 2012 | 14:57 Citeşte mai departe -
#1215 gex 28 ianuarie 2012 | 14:04
#1116 daca mi-ai scris atatea si toate s-au sters, oare care o fi logica? punete pe invatat ca inca mai ai sanse ca peste cativa ani sa intelegi ce se discuta pe forum :)) altii si la 50 ani merg la liceu. sa nu crezi ca ti-am sters eu com tale dar odata ce nu au legatura cu subiectul e si normal sa nu poti umple spatiu asta cu tampenii. tu-mi spui mie sa urmaresc com dar eu fac dialog cu cei cu care vb spre deosebire de tine care nu te intelege decat Calin. la cat de departe esti de subiect tu faci mai mult monolog decat dialog, nu pricepe nimeni c vrei sa spui.ca sa mai punem in calcul ca tu ai inceput sa ma acuzi si acum imi spui mie ca acuz nu stiu pe cine.eu acuz doar moldovenii care nu-si cunosc istoria si nimic de moldova si vb pe forum de parca sunt profesori de-o viata. o zi buna sa ai si tu
-
#1216 burlakul 28 ianuarie 2012 | 10:34 #1115ti-am scris atitea si toate s-au sters!!!(((inca un motiv de ce nu prea scriu pe forum...Catre administratie:FACETI CEVA CA DERANJEAZA,REFRESHUL!!!
IN DOUA CUVINTE,SA NU SE STEARGA...forumul il urmaresc si ai face bine sa citesti si tu inceputurile,inainte de a incepe cu acuzatiile.Cit despre istorie,cel putin 2 secole,noi avem o istorie diferita,de restul...pe care tu la sigur n-o cunosti,cum o cunosc cei ce au traito...Si inainte de a acuza pe cineva de lasitate si tradare,intrabate pe tine ce ai facut pentru acest popor si pentru unire...O zi buna.
-
#1217 gex 28 ianuarie 2012 | 3:41 #1113 fi tu inteligent. si mai scrie si tu tampenii fara sa urmaresti comentarile. mai sunteti multi inteligenti de genul tau si a lui calin? tu vb ca nu m-am obosit sa inteleg c scrie ionic, eu am obs f bine k mi-a raspuns la com meu si am fost deacord cu el spre deosebire de moldovenii rusificati care stiu ce vor rusii sa stie. hai urmariti comentarile si nu va mai faceti de ras pe forum. putina cultura generala si vei intelege si tu ceva din com astea. daca va puneti p invatat veti avea si voi succesuri, ca toate ficele de comunisti :))
-
#1218 burlakul 28 ianuarie 2012 | 1:47 P.P.S. Caline ti-am spu inca de la inceput sa termini cu propagarea ideilor comuniste,dar vad ca tu nu intelegi...Lasa sa te afle toti romanii ce "tradator "traieste printre ei...:))))
-
#1219 burlakul 28 ianuarie 2012 | 1:33 #1104Salut,Caline.Nu-i el nu-i chiar asa de incurcat cum pare...S-a lasat impresionat de limbajul sofisticat...Si ca sa nu se gindeasca mult,sa nu para prostut probabil,a dat si el afirmativ din cap,nici macar n-a vrut sa inteleaga ce scrie ioanic...Ca altfel nu poti lamuri cum poti fi asa de schimbator,tot striga "romania mare",vine ioanic si zice,"sa steie fiecare in birlogul sau,ca si asa-i bine",vine qex si bate din palme...))))
P.S.asta mai tare ma amuza ca lvl...:)
-
#1220 gex 27 ianuarie 2012 | 22:54 Citeşte mai departe