Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 decembrie 2023, 12:00 Stilurile dansului moldovenesc views 1118
Tăiere ilegală de copaci la Ungheni
11 decembrie 2023, 12:00 Stilurile dansului moldovenesc views 1118

Tăiere ilegală de copaci la Ungheni

Inspectorii de mediu din Ungheni au desfășurat acțiuni comune cu oamenii legii care au avut drept scop monitorizarea, verificarea, prevenirea și contracararea cazurilor de tăiere ilicită a vegetației forestiere, precum și încălcarea regulilor de transportare, depozitare și comercializare a mesei lemnoase.

În urma controalelor, au fost identificate și documentate 3 cazuri de transport ilegal al masei lemnoase, notează Noi.md.

În rezultat, au fost întocmite procese-verbale contravenționale, fiind aplicate amenzi în valoare totală de 7500 de lei.

Masa lemnoasă a fost ridicată și predată autorităților locale, primăriei localității Petrești, pînă la clarificarea tuturor circumstanțelor legate de acest incident.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Defrișare , copac , Ungheni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
222 locuitori

Răuţelul Nou este un sat din cadrul comunei Hiliuţi, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Fălești și la 134 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 222 de oameni. Satul Răuţelul Nou a fost înființat în anul 1964.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.