Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 ianuarie 2019, 16:10 Stilurile dansului moldovenesc views 16597
Dodon a inaugurat primul complex sportiv din 2019 (Foto)
05 ianuarie 2019, 16:10 Stilurile dansului moldovenesc views 16597

Dodon a inaugurat primul complex sportiv din 2019 (Foto)

În cadrul vizitei de lucru în orașul Ungheni, președintele Igor Dodon a participat la inaugurarea unui complex sportiv – primul în anul 2019.

Terenul respectiv face parte din programul național de reabilitare a infrastructurii sportive.

Complexul sportiv include un teren multifuncțional de fotbal, baschet, volei și handball, instalații pentru fitness, un teren de joacă pentru copii și este situat în sectorul Vasilica al orașului.

"Am salutat locuitorii orașului Ungheni felicitîndu-i cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Mi-am exprimat speranța că acest teren sportiv va deveni o atracție pentru toți locuitorii orașului. Reieșind din faptul că practicarea sportului oferă multiple beneficii pentru sănătate, voi depune și în continuare eforturi ca cetățenii noștri să aibă posibilitatea să practice sportul" a scris Dodon pe o rețea de socializare.

Președintele a amintit că în toamna anului 2017, a lansat un proiect național de construcție a 300 de săli sportive în localitățile din țară, predominant în zonele rurale.

Zeci de săli deja sînt date în exploatare, se află în proces de proiectare, sau de construcție.

Potrivit președintelui, în anul 2019 planifică deschiderea a 25-30 de terenuri sportive.

Programul respectiv se desfășoară sub egida Președintelui Republicii Moldova, în cadrul Campaniei Naționale "Iubesc Moldova" și în parteneriat cu Fundația de Binefacere a Primei Doamne "Din Suflet".

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Ungheni , complex sportiv , Igor Dodon

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1792
Populația:
11473 locuitori

Grigoriopol este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea este situată pe malul stîng al Nistrului la o distanță de 53 km de Chișinău. Conform recensămîntului din 2004 orașul avea o populație de 11 473 locuitori. Orașul Grigoriopol a fost întemeiat în anul 1792.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.