Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 octombrie 2021, 12:30 views 2305
20 de familii care avut de suferit în incendiul de la Buiucani vor primi compensații
25 octombrie 2021, 12:30 views 2305

20 de familii care avut de suferit în incendiul de la Buiucani vor primi compensații

Primarul capitalei, Ion Ceban, a declarat astăzi în cadrul unui briefing de presă că toate cele 20 de familii care au avut de suferit în urma incendiului vor primi suma investită la procurarea apartamentului, în conformitate cu contractul de achiziție.

„Din cîte am fost informat, cel mai mare apartament a fost de 25 de metri pătrați și a costat 19 000 de euro. Vom rambursa această sumă fiecăruia care a avut de pătimit. La această sumă, am convenit dimineața că vom adăuga cîte 50 000 de lei pentru procurarea mobilei și a celor necesare pentru fiecare apartament. Fiecare familie de la etajele inferioare va fi ajutată inclusiv cu sume bănești după ce vom face toate evaluările", a declarat Ion Ceban în cadrul conferinței, transmite diez.md.

Amintim că un incendiu a izbucnit în sectorul Buiucani al Capitalei, unde mansarda unui bloc de locuit de pe strada Ion Pelivan 17/3 a luat foc. În urma incendiului, a fost stabilit că peste 20 de apartamente au fost afectate.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , incendiu , compensatii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1781
Populația:
1297 locuitori

Mocra este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Din componenţa comunei fac parte localităţile Şevcenco, Basarabca, Zaporojeţ și Mocra. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 100 km de Chișinău. Populaţia satului Mocra alcătuia 1297 de oameni în anul 2011. Satul Mocra a fost menționat documentar în anul 1781.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.