Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 octombrie 2021, 10:30 views 1680
Compensații pentru căldură la Chișinău
13 octombrie 2021, 10:30 views 1680

Compensații pentru căldură la Chișinău

Consiliul Municipal Chișinău s-a întrunit astăzi în ședință, unde a votat regulamentul privind acordarea ajutorului financiar pentru categoriile defavorizate de locuitori ai municipiului Chișinău. Astfel, familiile cu venituri mici din Capitală vor putea beneficia de compensații pentru căldură.

Șeful Direcției generale locativ comunale Ion Burdiumov a declarat că pentru sezonul rece al acestui an este planificat ajutor financiar pentru 21 500 de locuitori ai Capitalei. Astfel, vor fi alocate 52 de milioane de lei în acest sens. Astfel, fiecare beneficiar va primi o compensație de peste 2 400 de lei, transmite sputnik.md.

Totodată, Burdiumov a precizat că persoanele care au beneficiat anul trecut de compensații pentru căldură, în acest an la fel vor putea beneficia, fără să depună din nou cerere.

„Comisiile speciale din cadrul preturilor vor verifica dosarele beneficiarilor care vor primi acest ajutor", a menționat Ion Burdiumov.

Sursa: sputnik.md

Cuvinte cheie:

incalzire , Chisinau , compensatii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429-1463
Populația:
0 locuitori

Zahorna este un sat din cadrul comunei Chițcani, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Căușeni și la 82 km de Chișinău. Satul Zahorna a fost menționat documentar între anii 1429 - 1463.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.