Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 iulie 2021, 12:15 views 3100
Piața Centrală va activa potrivit unui nou program
18 iulie 2021, 12:15 views 3100

Piața Centrală va activa potrivit unui nou program

Autoritățile locale au hotărît să permită Întreprinderii Municipale Piața Centrală să activeze în regim obișnuit, așa cum se obișnuia pînă la pandemie.

Aceasta urmează să aibă loc în timp ce specialiștii din sănătate au tras un semnal de alarmă și au anunțat că, cel mai probabil, în Moldova ar fi tulpinele Delta și Lambda, mult mai periculoase decît cele anterioare, transmite noi.md cu referire la stiri.

Despre modificarea programului de activitate a fost anunțat pe pagina de Facebook a întreprinderii:

„Stimați Prieteni!!! Ținem să vă informăm că, în baza Hotărîrii Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a mun.Chișinău nr.40 din 15 iulie 2021, în contextul actualizării datelor despre situația epidemiologică prin infecția COVID-19, stabilirea gradului de alertă „Cod verde” în mun.Chișinău, Î.M. „Piața Centrală” revine la regimul obișnuit de activitate Zilnic de la 6:00 pînă la 18:00 cu stabilirea Zilei Sanitare generale în ultima zi de luni a fiecărei luni calendaristice.

Astfel, luni pe 19 iulie 2021, bun venit la cumpărături!!! Pe 26 iulie se va petrece ziua sanitară generală”, menționează reprezentanții Î. M. Piața Centrală.

Pînă acum, în timpul săptămînii, piața era deschisă de la 7:00 și pînă la 17:00, iar ziua de luni era zi sanitară.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Piața Centrală , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
567 locuitori

Berezovca este un sat din cadrul comunei Calaraşovca, raionul Ocniţa. Satul Berezovca este situat la o distanţă de  30 km de oraşul Ocniţa şi la 259 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 567 de oameni. Satul Berezovca a fost întemeiat în anul 1928.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.