Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 iulie 2021, 11:30 views 1696
Intrarea în Chișinău a mașinilor de mare tonaj, restricționată
16 iulie 2021, 11:30 views 1696

Intrarea în Chișinău a mașinilor de mare tonaj, restricționată

Primăria municipiului Chișinău informează că în zilele cu temperaturi caniculare, de peste 30˚C, mașinile de mare tonaj nu au dreptul să circule pe străzile din municipiul Chișinău, în intervalul orelor: 10:00-20:00.

Măsura impusă de autoritățile municipale are ca scop protejarea învelișului din beton asfaltic al drumurilor publice, iar restricțiile vizează unitățile de transport care depășesc capacitatea de 20 tone.

Limitările de circulație în perioada cu temperaturi caniculare nu vizează transportul public de pasageri, unitățile care transportă produse alimentare, materiale destinate prevenirii/lichidării situațiilor excepționale, vehicule destinate transporturilor de mărfuri sub temperatură controlată și celor implicate în reabilitarea drumurilor, în limitele șantierelor de construcție.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , traficul rutier

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
24 locuitori

Șevcenco este un sat din cadrul comunei Mocra din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 112 km de Chișinău. Populaţia satului Șevcenco alcătuia 24 de oameni în anul 2004. Satul Șevcenco a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.