Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 mai 2021, 16:00 views 3203
Trei parcări publice noi, în capitală
24 mai 2021, 16:00 views 3203

Trei parcări publice noi, în capitală

În centrul municipiului Chișinău vor apărea trei parcări publice noi.

Șeful interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație a municipiului Chișinău, Vitalie Manolache, a anunțat astăzi, la ședința serviciilor municipalități, că au fost identificate trei noi locații pentru amenajarea parcărilor publice. Este vorba de parcarea de pe str. Ismail colț cu bd. Ștefan Cel Mare, un teren pe strada Bănulescu Bodoni și un loc care se află vizavi de Ministerul Finanțelor.

Manolache a declarat că procesul de identificare a spațiilor de parcare continuă și că, în paralel, se lucrează la identificarea locurilor neamenajate din curți unde vor fi amenajate parcări.

Oficialul a adăugat că un grup de angajați ai Primăriei Chișinău, printre care și experți ai Direcției transporturi, vor face o deplasare în municipiul București pentru a studia procesul de organizare a parcărilor.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , parcare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
1181 locuitori

Dobrogea Veche este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dobrogea Nouă, Dobrogea Veche și Cotovca. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Sîngerei și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1181 de oameni. Satul Dobrogea Veche a fost întemeiat în anul 1919.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.