Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 noiembrie 2019, 10:30 views 3041
Chirtoca răspunde acuzațiilor aduse de liberalul Cebanu în CMC (Video)
18 noiembrie 2019, 10:30 views 3041

Chirtoca răspunde acuzațiilor aduse de liberalul Cebanu în CMC (Video)

Spirite încinse la ședința de constituire a Consiliului Municipal Chișinău.

Liberalul Ion Cebanu l-a acuzat pe consilierul municipal Vasilii Chirtoca că ar acționa în interesele personale atîta timp cît e consilier în CMC.

Întrebat cum comentează acuzațiile, Chirtoca spune că-s niște falsuri, venind chiar cu argumente demonstrative.

"În toți acești patru ani în care am lucrat împreună cu liberalii în consiliul municipal, noi nu am văzut nici o inițiativă din partea Partidului Liberal, care era condusă de domnul Cebanu. Ei nu au venit cu nici o inițiativă bună pentru oraș, ei doar au promovat interesele altora și ieșeau cu declarații răsunătoare. În schimb noi am publicat pe site-ul chirtoca.md toate inițiativele înaintate, iar publicul poate să se informeze, iar unica pricină pentru care noi cheltuim timpul nostru foarte costisitor aici este să facem ceva pentru oameni, pentru municipiul care a intrat într-o fază de degradare în ultimii 12 ani, timp în care a fost condus de liberali", a spus Vasile Chirtoca.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , Vasilii Chirtoca

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1597
Populația:
1909 locuitori

Vălcineţ este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vălcineț și Codreni. Satul Vălcineț este situat la o distanță de 30 km de orașul Ocnița și la 190 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1909 de oameni. Satul Vălcineț este menționat documentar în anul 1597.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.