Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
29 iunie 2019, 15:30 views 4441
Din 1 iulie în troleibuze vor fi oferite bilete de tip nou (Foto)
29 iunie 2019, 15:30 views 4441

Din 1 iulie în troleibuze vor fi oferite bilete de tip nou (Foto)

Începînd de luni, 1 iulie a.c., va fi pus în circulație un nou model de tichete pentru călătoria cu troleibuzul. Biletele dispun de elemente de securitate sporită, în comparație cu cele de tip vechi, pentru a reduce posibilitatea de falsificare, anunță Noi.md

Inițiativa aparține Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău" (RTEC) și are drept scop diminuarea pierderilor din neacumularea surselor financiare în urma comercializării biletelor falsificate.

Pentru tipărirea tichetelor din bugetul întreprinderii s-au cheltuit 430 mii lei.

Noul model de bilete pentru troleibuz, cu dimensiunea de 29x47 mm, este confecționat din hârtie de ziar de nuanță cenușie și conține elemente iridiscente printate, pentru a nu putea fi reproduse.

Menționăm că pe parcursul ultimelor 12 luni au fost înregistrate 24 cazuri, unde au fost depistate peste 4 mii de bilete falsificate.

RTEC transportă anual 150 milioane de călători.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

troleibuz , bilet

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2022 locuitori

Coteala este un sat şi comună din raionul Briceni. Coteala este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Coteala este situat la o distanță de 24 km de oraşul Briceni şi la 260 km de Chișinău.Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2022 de oameni. Prima atestare documentară a satului Coteala datează din anul 1437, cînd aşezarea se afla în stăpînirea boierului Mihail de Dorohoi.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.