Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
12 iunie 2019, 12:20 views 3656
Codreanu spune cînd va reveni la lucru și ce crede despre armosfera politică din țară
12 iunie 2019, 12:20 views 3656

Codreanu spune cînd va reveni la lucru și ce crede despre armosfera politică din țară

Pe fonul tensiunilor politice din ultimele zile, primarul general interimar al capitalei Ruslan Codreanu a convocat șefii de direcții și întreprinderi ai primăriei într-o ședință.

Acesta se arată nemulțumit de faptul că unele direcții funcționează inadecvat.

Potrivit primarului interimar, criza politică de la nivel central își lasă amprenta și pe activitatea unor colegi, care au intrat într-o zonă de așteptare și incertitudine.

"Mesajul meu a fost că primăria nu are ce aștepta, așa cum nu pot aștepta problemele zilnice ale oamenilor și ale orașului. Să fie clar, primăria nu este institut de analize politice, sîntem autoritate publică locală care trebuie să se ocupe de problemele chișinăuenilor", a scris Codreanu într-o postare pe pagina sa de facebook.

Totodată, acesta a menționat că în cîteva zile începe reparația curților de bloc și reparația celor 12 străzi, iar reparațiile în zeci de instituții de învățămînt au început.

"Facem reparații și procurări de utilaj în 9 instituții medicale, lucrăm pentru lansarea a încă 3 servicii publice electronice municipale, 7 parcuri și scuaruri sînt în plin proces de renovare, stația de levigat pentru Țînțăreni a fost adusă, renovarea subteranelor, asamblarea a încă 15 troleibuze și alte proiecte bugetate pentru acest an.

P.S.: Medicul mi-a promis că în cîteva zile pot reveni la muncă", a mai spus Codreanu.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Ruslan Codreanu , primaria , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1888
Populația:
1473 locuitori

Iliciovca este un sat și comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Maiscoe și Iliciovca. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Floreşti şi la 151 km de Chişinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1473 de oameni. Satul Iliciovca a fost menționat documentar în anul 1888 cu denumirea Nicolaevca.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.