Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
12 iunie 2018, 11:31 views 8961
Palatul Sindicatelor, făcut una cu pămîntul (Foto)
12 iunie 2018, 11:31 views 8961

Palatul Sindicatelor, făcut una cu pămîntul (Foto)

Palatul Sindicatelor din sectorul Rîșcani al capitalei a rămas o amintire pentru cei care i-au păşit pragul pînă nu demult.

Pe locul unde s-a aflat această clădire, astăzi nu găsim nimic altceva decît un teren pustiu, care aşteaptă să fie "luat cu forţa" de un hipermarket „Kaufland".

Portalul de ştiri Noi.md a realizat o serie de fotografii în care se vede peisajul pustiu, care altădată era asaltat de mii de oameni.

De menţionat că, ani la rînd, Palatul de Cultură al Sindicatelor a fost decorat de un panou mozaic, iar potrivit lucrătorilor, peretele nu va fi demolat, dar, cel mai probabil, se va înscrie în proiectul clădirii ce urmează a fi construită.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , demolare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1455
Populația:
17757 locuitori

Căuşeni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Căuşeni. Situat în sud-estul Republicii Moldova la 83 km de Chișinău, oraşul este traversat de rîul Botna şi afluentul lui, Lunguţa. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 17757 de locuitori. Se presupune că prima atestare documentară a localităţii, datează din 1455. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.