Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
19 februarie 2018, 12:43 views 8801
Silvia Radu anunță dacă va candida la funcția de primar
19 februarie 2018, 12:43 views 8801

Silvia Radu anunță dacă va candida la funcția de primar

Silvia Radu susține că încă nu a luat o decizie dacă va candida sau nu la funcția de primar la următoarele alegeri locale.

Mai mult decît atît, aceasta a menționat că dacă următorul primar ar ști cîte probleme sînt în primărie, atunci cu siguranță cu greu ar accepta să vină în această funcție.

"Sînt absolut convinsă că primăria are nevoie de liniște, iar în fruntea ei trebuie să fie o persoană apolitică. Toate aceste lupte care s-au dat pe spatele locuitorilor Chișinăului au adus orașul într-o situație deplorabilă. Nu m-am decis dacă voi participa la alegerile locale. Dacă ar cunoaște cineva cîte probleme sînt la municipalitate, atunic cu greu ar accepta să vină în fruntea acestui oraș", a declarat primarul general interimar.

Totodată, edilul a specificat că primăria trebuie să intre într-o dinamică de muncă și să își formeze un mecanism intertn de funcționare bun, ca indiferet de cine va veni în fotoliul de primar acesta să își execite funcția la nivel și să nu fie implicat în bătăliile politice.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Silvia Radu , primar , post

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
1007 locuitori

Glinjeni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Glinjeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 10 km de orașul Șoldănești și la 122 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1007 oameni. Satul Glinjeni este atestat documentar la 20 aprilie 1554.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.