Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 aprilie 2017, 17:17 views 2850
Microbuzele din capitală sînt testate tehnic
04 aprilie 2017, 17:17 views 2850

Microbuzele din capitală sînt testate tehnic

Începînd de astăzi şi pînă pe 5 aprilie, microbuzele de linie din capitală vor fi testate tehnic. Verificările vor fi efectuate la staţiile de testare din Chişinău, autorizate de Ministerul Transporturilor. Pe lîngă starea tehnică, va fi examinat şi aspectul estetic interior şi cel exterior al autovehiculelor.

Potrivit Primăriei Chișinău, microbuzele care nu vor întruni toate condițiile necesare vor fi scoase de pe itinerare, iar administratorii rutelor nu vor mai avea dreptul să presteze servicii de transport public. Totodată, le va fi retrasă licența și celor care nu se vor prezenta la testare.

În capitală circulă peste 1200 de microbuze de linie.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

microbuz , testare , transport , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1616
Populația:
1076 locuitori

Alcedar este un sat şi comună din raionul Şoldăneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Alcedar, Curătura și Odaia. Satul Alcedar este situat pe malul drept al rîului Nistru, la o distanță de 12 km de oraşul Şoldăneşti şi la 127 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1076 de oameni. Satul Alcedar este atestat pentru prima în anul 1616.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.